Luft til luft varmepumpe service på Sjælland

Billigt eftersyn af din varmepumpe

Når man overholder sine eftersyn af varmepumpen, resulterer det i et anlæg, som ikke blot holder længere, men ligeledes yder mere og opretholder sin optimale funktion ved at mindske elforbruget.

Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen gradvist bliver dårligere. Tilsvarende bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. Dette betyder, at jo mere varmepumpen er tilstoppet, jo lavere er ydeevnen og des højere bliver elforbruget.

Hos Varmepumpesyn har vi den nødvendige viden og ekspertise til at udføre korrekt eftersyn af varmepumper. Et eftersyn handler nemlig ikke udelukkende om at rense et anlæg, men ligeledes er det vigtigt, at en varmepumpe indeholder den helt rigtige mængde kølemiddel for at kunne opretholde sin optimale funktion. Afsluttende sikrer vi os, at kunden anvender sit anlæg optimalt.

Vores virksomhed udfører eftersyn af varmepumper/klimaanlæg af udvalgte mærker.

PRIS FRA 895,- incl. moms og kørsel.

Vi forhandler kvalitetsprodukter indenfor varmepumper/klimaanlæg. I vores faste sortiment, udbyder vi følgende produkter: 

MitsubishiDaikin

Produktbeskrivelser du finder her er vejledende. Vi giver kompressor garanti på alle vores maskiner i 5-10 år afhængig af type og størrelse. Vi vægter det højt at rådgive vores kunder korrekt, således ens behov bliver dækket optimalt. Maskinens type, mærke og størrelse afhænger af hvilke behov man har som kunde, størrelse på arealet som skal opvarmes/afkøles, isolation mv.