Service Luft/Vand anlæg

Luft til vand anlæg indeholder typisk mere end 1 kg kølemiddel og er dermed  omfattet af lovkravet om årligt eftersyn.

Ved et luft til vand varmepumpe service gennemgår montøren hele anlægget og sikrer sig, at der er den korrekte mængde kølemiddel på og at cirkulationspumper kører optimalt. Ligeledes bliver kondensator fladen renset for snavs, støv mv.

PRIS FRA 1.250,- incl. moms og kørsel.

Få et uforpligtende tilbud!

Type og størrelse af et luft/vand anlæg afhænger af kundes behov, husets størrelse mm.  Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter og profilerer os med Daikin og Mitsubishi. Produktbeskrivelse du finder her er vejledende. For at kunne rådgive vores kunder korrekt og optimalt, sender vi gerne en konsulent ud, såfremt man ønsker at investere i et nyt anlæg.

Kontakt os hvis du ønsker et møde og få et uforpligtende tilbud.

Fordelene ved at bestille et servicesyn på dit luft til vand anlæg

Oplever du tegn som stigende energiforbrug, temperatursvingninger, underlige lyde eller vandlækager? Så er det alt sammen indikationer på, at det er ved at være tid til et servicesyn på dit varmeanlæg. Service af luft til vand anlæg er vigtigt og afgørende for, at sikre en problemfri og effektiv drift samt for at forlænge varmepumpens levetid. Det er en investering i både anlæggets langsigtede ydeevne og brugerens komfort og sikkerhed.

En regelmæssig service sikrer, at dit varmeanlæg fungerer korrekt og så effektivt som muligt. Ved et servicesyn kan eventuelle fejl eller optrappende problemer opdages tidligt, og derved kan man reducere risikoen for et eventuelt nedbrud eller driftsafbrydelser. Ydeevnen på dit varmeanlæg kan dale med tiden. Et vedligeholdt anlæg bruger også mindre energi på at opvarme samt nedkøle luften og vandet, som giver besparelser på energiregning.
Ses der skade på anlægget, kan det skabe et dårligt indeklima, som kan føre til luftvejsinfektioner, hovedpine og andre sundhedsmæssige udfordringer. Et servicesyn af sikkerheden er derfor vigtig, så anlægget ikke udgør en risiko for brugerne eller beboerne.

Årlig servicesyn af dit luft til vand anlæg

Hos os kan du lave en årlig serviceaftale til dit anlæg, som sikrer din varmepumpe en forlænget levetid. Det årlige tjek vil reducere på slid og mangler, og sikrer at anlægget fungerer optimalt og er opdateret til de mest effektive løsninger. Er du interesseret i en årlig aftale så tag kontakt til os på telefon 70 40 44 82 eller på mail info@varmepumpesyn.dk.