Jordvarme service

Er du den heldige ejer af et energivenligt jordvarmeanlæg, så ved du sikkert også, at det er en afgørende faktor at få det efterset løbende, hvis anlægget skal fungere optimalt.

Vi tilbyder jordvarme service på hele Sjælland. Du kan altid kontakte os, hvis du skal have en aftale her og nu, men vi laver også gerne en aftale om årligt service på dit jordvarmeanlæg. På den måde er du sikret, at du holder dine serviceeftersyn, så dit anlæg altid kører som det skal.

Uanset hvilket mærke dit jordvarmeanlæg er, udfører vi service på det.

Du kan bestille serviceeftersyn her eller ringe til os 70 40 44 81

Hvor ofte skal der laves service på dit jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg har en kompressor, som oftest har mere end 1 kg kølemiddel på. Dette gør, at anlægget ligeledes er omfattet af lovkravet om et årligt eftersyn. Desuden skal der tages højde for den tilladelse man har fået tildelt af kommunen ved installation af jordvarmeanlæg og deres lovkrav på området.

Et serviceeftersyn af et jordvarmeanlæg indbefatter kontrol af korrekt mængde sprit/bregne og kølemiddel i anlægget. Dette er væsentligt, således anlægget kan køre optimalt og fejlfrit. Ydermere bliver anlægget efterset for evt. utætheder og kontrol af vandpumper/cirkulationspumper, ekspantionsbeholder mv. foretages.

Hvad koster et årligt jordvarme eftersyn?

Vi kan levere en rigtig god pris på eftersyn af dit jordvarmeanlæg. Faktisk er vi blandt Danmarks billigste, når det kommer til jordvarme serviceeftersyn.

Med priser ned til 1.395 kr. inkl. moms og kørsel, er dit årlige service på anlægget ikke en uoverskuelig udgift, og vi laver som sagt service på alle typer og modeller.

 

Den helt præcise pris afhænger af den model anlæg du har, samt geografisk placering, men udfyld vores tidsbestillingsformular her, så kontakter vi dig med en eksakt pris. Tidsbestillingen er naturligvis først bindende, når vi har lavet en godkendt aftale med dig.

Et jordvarmeanlæg er en økonomisk stabil måde at få opvarmet sin bolig på, men hvis det ikke kører som det skal, kan det påvirke både dit elforbrug og anlæggets levetid negativt. Overholder du det årlige eftersyn, bevarer du både jordvarmeanlæggets garanti, og du sikrer, at du har en billig og sikker varmekilde så længe som muligt.

Bestil jordvarme serviceeftersyn nu

Har du brug for et serviceeftersyn på dit jordvarmeanlæg nu og her, eller er du interesseret i at få etableret en årlig aftale på eftersyn, så du ikke selv skal huske på at få bestilt tid til service hvert år, så kan du kontakte os på telefon 70 40 44 81 eller på email info@varmepumpesyn.dk

 

Vi laver serviceeftersyn på udvalgte mærker af jordvarmeanlæg, og kan også servicere dit anlæg. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring jordvarmeanlæg, eller påtænker du at få etableret et nyt jordvarmeanlæg, står vi også meget gerne til rådighed. Kontakt os på ovenstående telefonnummer eller mailadresse.

Du kan også blot bestille et eftersyn gennem vores formular her: https://varmepumpesyn.dk/tidsbestilling/

 

PRIS FRA 1.495,- incl. moms og kørsel.

Ønsker du installation af et nyt jordvarmeanlæg, kontakt os for ydeligere information.