Derfor er en Mitsubishi varmepumpe den rigtige investering

Det er ikke uden grund, at Mitsubishi Electric er en af de absolut førende producenter af varmepumper på verdensplan – og tit et førstevalg for forbrugere i Norden.

Mitsubishis mangeårige erfaring gør nemlig deres varmepumper meget pålidelige, energieffektive, klimavenlige, bæredygtige, rentable og sikre.

Når du investerer i en Mitsubishi varmepumpe, får du det ypperste – hele vejen rundt. Derfor er det den rigtige investering, når du skal købe ny varmepumpe, hvad enten det er til erhverv eller som privatforbruger.

Selvfølgelig opfylder varmepumper fra Mitsubishi også alle de gældende lovkrav.

 

Læs mere om Mitsubishi varmepumper under produktoversigten, hvor vi giver en uddybning af alle fordelene .

Klimavenlige og bæredygtige varmepumper fra Mitsubishi

Når du investerer i en varmepumpe fra Mitsubishi, investerer du samtidig i klimaet. Mitsubishi varmepumper bruger nemlig de nyeste og mest energieffektive teknologier, der sikrer, at du kan opvarme din virksomhed eller din bolig med god samvittighed.

Varmepumperne har en høj SCOP værdi. Det betyder, at for hver kW varmepumpen leverer, får du x antal gange så meget varme, sammenlignet med elvarme. For eksempel har modellen Mitsubishi HERO LN25 en SCOP værdi på 5,2. Det vil sige at du får 5,2 så meget varme for de penge, du bruger, sammenlignet med elvarme.

En Mitsubishi varmepumpe er altså en god investering. Både hvis du vil være god ved klimaet, miljøet og naturen – og samtidig spare penge. En bæredygtige investering.

Varmepumper fra Mitsubishi er pålidelige – Holder i mange år

Pålidelige og driftsikre – sådan beskriver forbrugerne Mitsubishi varmepumper.

Hvad er værre end at investere i noget, der går hurtigt i stykker? Hvorfor ikke investere i noget, man ved holder? Sådan er det med varmepumper fra Mitsubishi.

Mitsubishi er en af verdens førende producenter af varmepumper. Det betyder, at virksomheden har haft tid til at lave rigtig mange fejl. Fejl, der nu er ryddet af vejen. Den løbende optimering og udvikling af varmepumperne gør, at alle børnesygdommene er væk.

Derfor kan du med ro i maven investere i en varmepumpe fra Mitsubishi – og derfor får du også altid en god garanti med i købet.

Rentable Mitsubishi varmepumper – Spar penge i det lange løb

Når du investerer i en varmepumpe fra Mitsubishi, er der tale om en reel langtidsinvestering. Det er der fordi, varmepumperne er yderst energieffektive og fordi, at de holder længe.

Hvis vi ser nærmere på energieffektiviteten, så har varmepumperne generelt en høj SCOP værdi. Det betyder, at for hver kW varmepumpen leverer, får du x antal gange så meget varme, sammenlignet med elvarme. For eksempel har modellen Mitsubishi HERO LN25 en SCOP værdi på 5,2. Det vil sige at du får 5,2 så meget varme for de penge, du bruger, sammenlignet med elvarme.

Du kan finder Mitsubishi på energistyrelsens liste over de bedste varmepumper på det danske marked.

Mange modeller at vælge imellem: luft til luft og luft til vand

Mitsubishi er en af verdens førende producenter inden for varmepumper. Derfor er der mange modeller at vælge mellem. Modeller til forskellige situationer og behov, alt efter din virksomhedstype eller boligform.

Hvorfor vælge en Mitsubishi luft til luft varmepumpe?

Mitsubishi varmepumpe luft til luft er en særlig energieffektiv varmeløsning, der er udviklet særligt til det nordiske klima.

En luft til luft varmepumpe omdanner luften udefra til enten varm eller kølig luft i din bolig eller virksomhed. Typen er ligeledes velegnet til sommerhuse eller andre mindre boliger uden centralvarme. Varmepumpen vil nemlig kunne holde sommerhuset frostfrit i vinterperioden og fungere som aircondition om sommeren.

Selv om en luft til luft varmepumpe anvender el, er varmepumpen langt mere klimavenlig og billigere i drift end for eksempel elradiatorer. Mitsubishi varmepumper har nemlig høje SCOP værdier, hvilket betyder varmepumpen er langt mere energieffektiv, sammenlignet med elradiatorer.

Hvorfor vælge en Mitsubishi luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumper er den bæredygtige erstatning af for eksempel dit olie- eller gasfyr. Du vil spare op mod halvdelen af dine varmeudgifter og samtidig bidrage til bæredygtighed med mere grøn energi – med lav klimabelastning.

Denne type af varmepumper virker ved at omsætte den omgivende luft, udendørs såvel som indendørs, til varmt vand til dit centralvarmeanlæg. På den måde forsyner du din bolig eller virksomhed med miljøvenlig centralvarme, i form af varmt vand og luft hele året.

Mitsubishi HERO LN25 varmepumpe – et godt eksempel

Mitsubishi HERO LN25 varmepumpe er den superhelt, du har brug for – både på de kolde vinterdage, men også på de varme sommerdage.

Mitsubishi HERO fungerer nemlig både som varmepumpe og aircondition, bruger den nyeste teknologi – og så er der ikke sparet på det flotte design.

Med HERO LN25 du får et indeklima og en komfort i din virksomhed eller hjem, som andre kun drømmer om – endda til en god og besparende pris.

Vi har samlet 9 fordele ved HERO LN 25 her.